Ons team

Wie zijn we?

MAYA HERMAN

DIERENARTS

Maya is als dierenarts afgestudeerd in 2004 in Gent en na enkele vervangingen heeft zij 4 jaar gewerkt in een kleine huisdieren praktijk in Koksijde en Nieuwpoort. Toen ze in 2009 besliste om haar eigen praktijk te starten in de Spoorwegstraat in Oostende wou ze zich verder specialiseren en heeft de 3 jarige opleiding 'vakdierenarts kleine huisdieren' gevolgd aan de faculteit diergeneeskunde. Deze heeft ze in 2011 afgerond met grote onderscheiding en sindsdien volgt ze veel bijscholingen in binnen en buitenland. Haar speciale interesses gaan uit naar orthopedie en chirurgie.

Sinds 2015 werkt ze met verschillende collega's samen en in 2017 werd een tweede praktijk gestart in de Nieuwpoortsesteenweg te Oostende.

Haar oogappeltjes zijn zoontjes Elliot (geboren in 2010) en Oliver (geboren eind 2018). Ook haar huisdieren: hondjes Bardot en Blind Bernardje en katjes Leo en Orval nemen een belangrijke plaats in haar leven in.

SHAUNY GODDEFROY

DIERENARTS-ASSISTENTE

Shauny studeerde in 2017 met onderscheiding af als dierenartsassistente aan de Hogeschool Vives te Roeselare. Tijdens haar opleiding koos ze om verschillende stages bij dierenartsenpraktijken te lopen, waaronder DAP Maya.

Sindsdien was ze niet meer bij ons weg te slaan en versterkt ze sinds juli 2017 ons team. Ze houdt ervan te assisteren bij consultaties en allerhande (orthopedische) operaties. Ook heeft ze een grote interesse in de fysiotherapie bij dieren en volgt regelmatig bijscholingen hieromtrent.

ELFI SINAEVE

DIERENARTS-ASSISTENTE

Elfi is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool van Gent als dierenartsassistente. Sinds dan heeft ze een aantal verschillende jobs uitgevoerd om uiteindelijk dan toch terug te gaan naar wat ze het liefst doet. Zo heeft ze de weg gevonden naar dierenartsenpraktijk Maya en is sinds januari 2020 de nieuwe collega van Shauny en Maya.

Binnen het vakgebied heeft ze vooral interesse in het gedrag van dieren.

Haar eigen hond Fudge was dan ook meteen het perfecte proefkonijn toen ze de opleiding hondengedragsbegeleider startte bij Syntra-West.

OPENINGSUREN


Ma - Vrij : 9u - 12u30 en 14u - 19u

Zat : 9u - 12u30  (NM enkel spoedgevallen)

Zon : Enkel spoedgevallen

DAP Maya Mariakerke


Nieuwpoortsesteenweg 689

8400 Oostende

059/41.86.78OPENINGSUREN


Ma : 17u - 19u

Di   : 17u - 19u

Do : 17u - 19u

Vrij  : 9u - 11u

DAP Maya Centrum


Spoorwegstraat 28

8400 Oostende